Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Je kan via de website een reservering maken.

Je kan je via de website aanmelden voor een privé les of stuur een email naar info@yourinstructor.nl of whatsapp bericht naar 0611329262 en ik neem z.s.m. contact met je op.

Je kan je via de website aanmelden voor een privé les of stuur een email naar info@yourinstructor.nl of whatsapp bericht naar 0611329262 en ik neem z.s.m. contact met je op.

Een losse les kost € 8,50. Een 10-rittenkaart kost € 75,-. Bij aanschaf van een 10-rittenkaart krijg je nu tijdelijk een exclusief fitpakket cadeau, t.w.v. € 9,95.
Een privéles kost € 60,00 per uur.
Zorg dat je in de juiste sport outfit komt en in ieder geval een gevulde bidon en sporthanddoek bij je hebt. Bij aankoop van een 10-rittenkaart krijg je beide cadeau!
Het verzamelpunt voor de workouts is altijd in Leidsche Rijn. De exacte locatie vind je terug bij de aanmelding. Zorg dat je minimaal 10 minuten van de voren aanwezig bent en dat je tijdens het wachten op de instructeur minimaal 1,5 meter afstand houdt van andere deelnemers.
Veiligheid van de deelnemers en Your Instructor staat voorop! Voel jij je niet lekker, meld je dan af voor de training en blijf thuis. De trainingen worden goed voorbereid, houden 1,5 meter afstand van anderen en dit wordt gedurende training ook in de gaten gehouden. Is het onverhoopt druk op de locatie waar de training plaatsvindt, is er altijd een plan b. voor een andere locatie. Als er gebruik wordt gemaakt van materiaal in de training, wordt dat voorafgaand en naderhand grondig gedesinfecteerd.

Iedereen vanaf 16 jaar kan de trainingen volgen. Er zijn low en high impact trainingen, aangepast op jouw niveau. Bij de ladies only trainingen zijn mannen niet toegestaan.

Stel je vraag