Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition

Waarom Herbalife

Herbalife Nutrition is een voedingsbedrijf dat mensen wereldwijd ondersteunt bij een gezonde en actieve levensstijl. De producten zoals maaltijdshakes, sportvoeding, supplementen, repen en dranken, zijn niet in de winkel te koop maar uitsluitend verkrijgbaar bij een Herbalife coach, waaronder Your Instructor. Samen maken wij een persoonlijk voedingsplan, met de juiste producten, zodat jij je lichamelijke doelen haalt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van meer spiermassa, een strakker lichaam een betere conditie. De producten van Herbalife zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en zijn bij Your Instructor verkrijgbaar.
Door de eenvoud van de programma’s, en omdat deze zeer eenvoudig te integreren zijn in je eetpatroon is het gemakkelijk om op het juiste tijdstip steeds de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. De Herbalife producten zullen je op een eenvoudige manier helpen om daar waar nodig aan te vullen. De producten van Herbalife ondersteunen bij;

Bij elk streefdoel blijft de basis van het voedingsprogramma hetzelfde. De basis bestaat uit een caloriearm, voedzame maaltijdvervangende shake. Hieraan werden voedingstoffen toegevoegd zoals vitaminen, mineralen en essentiële vetzuren. Daarnaast kan dit afhankelijk per individu aangevuld worden met aanvullende producten maar het hoeft niet. Binnen deze verschillende doelstellingen biedt Herbalife verschillende programmamogelijkheden aangepast aan de persoonlijke behoeften want deze kunnen voor elke persoon anders liggen.

Met behulp van de juiste producten, een voedingsplan en persoonlijke begeleiding behaal jij jouw doel!