Ideaal ontbijt

Ideaal ontbijt

Ben je op zoek naar een manier om je oude ontbijtgewoonten te veranderen? Dan kan het ideale ontbijt van Herbalife hierin iets voor jou betekenen.

Het Ideale ontbijtpakket bestaat uit:

Het ontbijt is zo samengesteld dat het je lichaam ’s morgens voorziet van de nodige brandstof. Het wordt niet voor niets een evenwichtig uitgebalanceerd ontbijt genoemd. Het voorziet in de essentiële voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om de dag fit te kunnen beginnen.

Waarschijnlijk heb je dit wel eens gehoord: Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag.
Toch slaan nog steeds heel veel mensen het ontbijt over of bevat het ontbijt nauwelijks voedingsstoffen.
Onderzoeken tonen het telkens opnieuw weer aan: Een compleet, eiwitrijk ontbijt maakt dat je je gedurende de dag geestelijk en fysiek sterker voelt en zorgt voor een groter gewichtsverlies als je op dieet bent.
Het Nederlands voedingscentrum zegt over het ontbijt het volgende:
“Wie niet ontbijt, leeft ongezond en loopt meer kans dik te worden. Neem desnoods een verlaat ontbijt als je ’s morgens vroeg niet kunt eten, maar sla het niet over. Je haalt het gemis aan voedingsstoffen, die je absoluut nodig hebt, niet meer in.”

Ontbijt overslaan
Nog teveel mensen begrijpen de werking van calorieverbranding niet. Ze denken dat als ze gewoon minder eten, je vanzelf afvalt. Het ontbijt overslaan is dan al een begin. Maar niet of slecht ontbijten leidt tot de volgende problemen:

Een goed ontbijt zet ook je darmen aan het werk en zorgt daarmee voor een goede stoelgang en een betere opname van belangrijke voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen.

Een volwaardig ontbijt zet je metabolisme en je darmen dus op gang en zorgt ervoor dat je je beter kan concentreren gedurende de dag.

Waar moet het ontbijt uit bestaan
Een gezond ontbijt bestaat wel uit:

Een gezond ontbijt bestaat niet uit suikers. Verborgen suikers zitten in ontbijtkoek, niet verse vruchtensappen en bijvoorbeeld cruesli. Suikers/ eenvoudige koolhydraten geven een piek in je suikerspiegel met een mogelijke vermoeidheidsdip tot gevolg.

Ontbijten met een Herbalife shake
Heb je moeite met een ontbijt omdat je geen tijd hebt of geen honger. Neem dan een Herbalife shake. Je krijgt een volwaardig ontbijt binnen met alle genoemde voedingsstoffen. En toch maar 212 kcal. Heb je zelfs geen tijd om een shake te maken. Dan kun je nog kiezen voor het alternatief: De maaltijdreep.

Tips om het dagelijks ontbijt gemakkelijker maken:

Wist je dat…

Het is daarom belangrijk het lichaam ‘s ochtends opnieuw van energie te voorzien in de vorm van een evenwichtig en een voedzaam ontbijt.