Sportvoeding Herbalife24

Sportvoeding Herbalife24

Verschillende aspecten spelen een rol bij het neerzetten van goede prestaties. Naast inzet, training en talent speelt voeding een cruciale rol. Als jouw lichaam niet voorziet van de juiste brandstof, dan kan dit lichaam niet optimaal presteren en zullen de gewenste resultaten uitblijven. En daar kom ik als coach om de hoek kijken. (Top)sport vereist namelijk specifieke voeding en niet altijd zijn de juiste voedingsstoffen uit de normale voeding te halen. Daarom kan ik samen met jou kijken wat jouw wensen zijn, welke prestaties je wilt bereiken en welke voedingsstoffen je wel en welke juist niet binnen moet krijgen. Op deze manier kunnen wij een programma samenstellen dat speciaal voor jou op maat is gemaakt, zodat je met de perfecte voeding en de juiste training het maximale uit jouw lichaam kunt halen.

Ideaal voor het behalen van maximale sportprestaties is de Herbalife24-sportvoedingsreeks. Deze complete lijn voorziet in alle voedingsstoffen voor de sporter, zowel voor, tijdens als na een training of wedstrijd, gedurende de hele dag. Afhankelijk van welke sport u beoefent en wat de doelen zijn die u op sportgebied wilt bereiken, kan ik u adviseren welke van deze producten u kunt gebruiken en in welke mate. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat u optimaal wordt voorbereid op de inspanning, energieker wordt en sneller herstelt na de inspanning om zo tot topprestaties te komen.

- VÓÓR HET TRAINEN:

De meeste mensen denken dat ze alleen na een training proteïnen nodig hebben, maar weinigen realiseren zich dat het heel belangrijk is om zowel proteinen als koolhydraten te eten vóór het trainen.

Je kunt best voor elke gram koolhydraten een halve gram proteïnen eten, een uur voor elke training”
Susan M. Kleiner, Ph.D., R.D., auteur van “Power of eating”

*Oplossing: Herbalife (24Sport) Shake + 250Ml amandelmelk voor de training is perfect !
Deze combinatie geeft je niet alleen de energie om te trainen, het zal tevens helpen om spierschade te herstellen en zal een positieve invloed hebben op het herstel na de training.

- TIJDENS HET TRAINEN:

Tijdens een rustige training kan je water drinken of je kan keizen voor de H24 Hydrate omdat deze geen suikers bevat, train je langer dan een uur of zeer intensief is het aangewezen om gebruik te maken van een sportdrank met koolhydraten.
Hier kan je dan kiezen voor een sportdrank zoals de CR7 Drive. Train je zeer intensief gedurende langer dan 1,5 uur of heb je wedstrijden kan je kiezen voor de Herbalife24 Prolong.
Oplossing: H24 HydrateCR7 DriveH24 Prolong + 500Ml water

- NA HET TRAINEN:

Na de training (ideaal is binnen de 30 minuten na de training) heb je ook weer proteïnen en koolhydraten nodig om optimaal aan te vullen en te herstellen. Als je gewoon getraind hebt dan is het voldoende om een F1 shake of een 24Sport shake te nemen binnen de 30 minuten na je training. Heb je zeer intensief getraind of een zware conditietraining gedaan dan kan je kiezen voor de 24Rebuild Endurance